Ingrediënten & Allergenen

De productie-eenheid van Suikerbonen De Bock voldoet
aan de laatste HACCP & BRC normen (Certificaat - Cara).

Bij ontvangst van grondstoffen en ingrediënten, verwerken van producten tot verpakken, opslag en
transport worden alle stappen nauwgezet opgevolgd om de voedselveiligheid optimaal te garanderen.
Door voortdurende training van hun personeel garanderen ze kwaliteitsvolle producten.

UTZ certificaat                            Conformity certificaat           

                                                     


We geven u ook nog graag de ingredienten en nutrititionele gegevens mee:

Suikerbonen met chocolade:

Glutten- en Gelatinevrij

Ingrediënten:
Suiker, cacao massa, cacaoboter,
natuurlijke vanille aroma, rijstzetmeel,
emulgator E171, 322 (Soja), 412, 414, 415

Droog bewaren: 12°C - 20°C

Kan sporen van melk en amandelnoten bevatten.

Nutrititionele gegevens: 100 gr
Energie: 459 kcal - 1922 kj
Vetten: 15 gr
Verzadigde vetzuren: 9,0 gr
Koolhydraten: 77 gr
Suikers: 74 gr
Eiwitten: 2,8 gr
Zout: -0,5 gr

Suikerbonen met amandel:

Glutten- en Gelatinevrij

Ingrediënten:
Amandelen, rijstzetmeel,
emulgator E171, 412, 414, 415

Droog bewaren: 15°C - 22°C

Nutrititionele gegevens: 100 gr
Energie: 491 kcal - 2056 kj
Vetten: 25,50 gr
Verzadigde vetzuren: 9,50 gr
Koolhydraten: 59,50 gr
Suikers: 52 gr
Eiwitten: 11,00 gr
Zout:: 35 mg

Choco Choops:

Ingrediënten:
Suiker, cacaoboter, volle melkpoeder,
tarwemeel, zout, bakmiddel (E450, E500),
emulgator soja lecithine, glansmiddel E414

Droog bewaren: 12°C - 20°C

Nutrititionele gegevens: 100 gr
Energie: 514 kcal - 2152 kj
Vetten: 26 gr
Verzadigde vetzuren: 15 gr
Koolhydraten: 63 gr
Suikers: 52 gr
Eiwitten: 6,7 gr
Zout: 0,24 gr



Zit u met bepaalde allergieën of twijfelt u aan een bepaald product?
Aarzel dan niet om ons te contacteren zodat we het met plezier voor u
navragen bij de productie van Suikerbonen De Bock.